Wykształcenie: zasadnicze branżowe, gastronomiczne
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania inne:
minimum zasadnicze zawodowe: gastronomiczne, doświadczenie zawodowe w pracy jako kucharz (mile widziane w placówkach ochrony zdrowia lub zbiorowego żywienia)Umiejętności, oczekiwania: Znajomość zasad HACCP
Opole
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:
od 5 500 PLN
Opis wynagrodzenia:
wzrost wynagrodzenia po okresie próbnym+ wysługa lat, pakiet socjalny
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Powiązane tagi:
2025-06-26
Kucharka
Bar Restauracyjny Iskierka Katarzyna Iskierka
opolskie/ Opole
praca w kuchni, praca w godz. 8:00-16:00, 13:00-21:00. Wymagania konieczne:...
2025-06-25
Kucharz / kucharka
Restauracja Antek Justyna Groehl, Paweł Jaglo, Tomasz Jaglo Spółka Jawna
opolskie/ Źlinice
Przyrządzanie potraw zgodnie z recepturą Wymagania konieczne: Wykształcenie:...